Powiązane Wpisy
W jaki sposób IGGP pomaga przedsiębiorcom branży HORECA?
Zapraszamy do odsłuchania i obejrzenia wywiadu dla Podcastu gastronomicznego, gdzie Prezes Izby... czytaj więcej
Styl komunikacji z klientami w czasie pandemii
Bez wątpienia dominującym impulsem, decydującym o zakupie jest OBRAZ. Jesteśmy przecież w... czytaj więcej
Konferencja prasowa – przekazanie oświadczeń uczestników Pozwu Zbiorowego
W dniu 14. września br. w Siedzibie Kancelarii Dubois i Wspólnicy w... czytaj więcej
POZEW ZBIOROWY – Aktualny stan Postępowań
Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej organizator POZWU ZBIOROWEGO GASTRONOMÓW POLSKICH przeciwko Skarbowi Państwa... czytaj więcej
PGNiG wprowadza gwarancję stałej ceny gazu dla lokali gastronomicznych
Oferta PGNiG Obrót Detaliczny jest skierowana do wszystkich klientów biznesowych, w tym małych... czytaj więcej
IGGP krytycznie o pseudo – Pozwie PSL
Wczorajsze spotkanie Prezesa PSL Pana Władysława Kosiniaka-Kamysza nie wniosło wiele informacji dla... czytaj więcej
Nękające kontrole skarbówki
Sezon wakacyjny w pełni. Restauratorzy robią wszystko, co mogą, by odżyć po... czytaj więcej
Stan wyjątkowy na granicy z Białorusią – rekompensaty za stan wyjątkowy. Jak wygląda to w praktyce?
Stan wyjątkowy na granicy z Białorusią. Przedsiębiorcy ubiegają się o rekompensaty za... czytaj więcej
ZBIERAMY 100.000 Podpisów pod Ustawą: 5 % VAT sprzedażowego w Gastronomii
Zarząd Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej podjął Inicjatywę obywatelską zbierania 100.000 podpisów pod ... czytaj więcej
Wywiad z Jackiem Czauderną – Prezesem IGGP
Mamy niekontrolowaną inflację, która wciąż rośnie. Polscy Przedsiębiorcy są na skraju wytrzymałości. ... czytaj więcej