Powiązane Wpisy
Rola IGGP w dobie Kryzysu w Gastronomii
Podczas tegorocznych targów HORECA w Krakowie, IGGP zorganizowała konferencje, na której przedstawiła... czytaj więcej
PETYCJA – wprowadzenie jednolitej stawki VAT 5% na wszystkie usługi i produkty gastronomiczne
Dziś IGGP złożyła kolejną z zapowiadanych Petycję do Ministerstwa Finansów. Tym razem żądamy... czytaj więcej
Głos Restauratorów z całej Polski na Debacie Sejmowej IGGP
Już za chwilę pojawią się wszystkie linki do wszystkich wypowiedzi Restauratorów z... czytaj więcej
OŚWIADCZENIE IGGP W ZWIĄZKU Z AGRESJĄ ROSJI NA UKRAINĘ
W związku z agresją zbrojną Rosji na Ukrainę i brutalnym złamaniem umów... czytaj więcej
12 TEZ NORMALNEGO POLSKIEGO ŁADU
Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej dołączyła i wyraziła swoje poparcie do akcji "12... czytaj więcej
Hiszpania – lockdown niezgodny z Konstytucją. Zapadła decyzja w sprawie mandatów!
Przymusowa izolacja społeczna podczas pierwszej fali pandemii wiosną 2020 była niezgodna z... czytaj więcej
Targi EuroGastro 2022
W dniach 17-19 maja 2022, Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej wzięła udział w... czytaj więcej
ZWROT SUBWENCJI PFR 2.0 KONTRA NIEPRAWIDŁOWOŚCI
Jak czytamy na stronie Polskiego Funduszu Rozwoju, w odpowiedzi na potrzeby i... czytaj więcej
Jak wyższy VAT od 1 stycznia 2023 r. wpływa na koszty działalności ?
Rząd wprowadził obniżony VAT na niektóre produkty w ramach tarczy antyinflacyjnej w... czytaj więcej
Gastronomia tylko dla posiadaczy certyfikatu COVID
Branża gastronomiczna w czasie pandemii została uznana przez rządzących w Europie za... czytaj więcej