Powiązane Wpisy
Skuteczna promocja wynosów i dostaw oraz budowanie wizerunku restauracji
W dobie kryzysu, który dotknął branżę restauracyjną, wcale nie jesteśmy skazani na... czytaj więcej
ZBIERAMY 100.000 Podpisów pod Ustawą: 5 % VAT sprzedażowego w Gastronomii
Zarząd Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej podjął Inicjatywę obywatelską zbierania 100.000 podpisów pod ... czytaj więcej
Charytatywny Bal Polskiej Gastronomii
Zapraszamy na Charytatywny Bal Polskiej Gastronomii! W programie: - Open Bar - Prezentacja celów charytatywnych... czytaj więcej
Walne Zgromadzenie Członków IGGP
Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej powstała w pandemii, jako odpowiedź na potrzeby branży... czytaj więcej
Ewa Gutkowska – Restauratorka z IGGP wygrywa z Sanepidem w Sądzie
Właścicielka pizzerii neapolitańskiej "Drewno i Ogień" w Radomiu, Ewa Gutkowska postanowiła zawalczyć... czytaj więcej
Jak wyższy VAT od 1 stycznia 2023 r. wpływa na koszty działalności ?
Rząd wprowadził obniżony VAT na niektóre produkty w ramach tarczy antyinflacyjnej w... czytaj więcej
Konkurs w social mediach jako loteria
W przypadku, gdy ktoś organizuje loterię bez niezbędnych zezwoleń, czekają go dotkliwe... czytaj więcej
Dekalog restauratorów w nowych trudnych okolicznościach
Pamiętaj, że jesteś właścicielem biznesu odpowiedzialnym za swoich pracowników. I właśnie dlatego popadanie... czytaj więcej
PETYCJA do Ministra Finansów o przedłużenie terminu wprowadzenia kas fiskalnych on line
Zarząd Izby przygotował razem z Członkami Sztabu Kryzysowego Gastronomii Polskiej Petycję skierowaną do... czytaj więcej
Kuchenne Rewolucje we francuskiej restauracji Doroty Rydygier
Kuchenne Rewolucje to program, który uratował już nie jedną restaurację w Polsce.... czytaj więcej