
Prezes europejskiego stowarzyszenia szefów kuchni Euro Toques Polska która zrzesza szefów kuchni i kucharzy. Główną siedzibą Euro Toques International jest Bruksela. Jednym z założycieli Euro toques był sam Paul Bocuse
Szef kuchni z 26 letnim stażem na co dzień zarządza kuchnią w restauracji Krasnodwór, która w 2018 i 2019 r. znalazła się w gronie 100 najlepszych restauracji w Polsce, przyznawanych przez przewodnik Poland 100 Best Restaurant.
Po raz trzeci z rzędu zdobywca złotego widelca przyznawanego przez organizatora projektu
Polska od Kuchni i fundację WIP.
Juror na wielu konkursach kulinarnych, krajowych i zagranicznych, kucharz pełen pasji i inspiracji, ceni tradycyjną polską kuchnię którą prezentuje na co dzień w nowych odsłonach.
Prowadzi szkolenia, warsztaty i treningi z uczniami szkół gastronomicznych którzy odnoszą sukcesy na konkursach krajowych jak i zagranicznych, gdzie w 2019 r. zdobyli pierwsze miejsce w Koblenz w Niemczech na konkursie międzynarodowym.
Dwukrotnie przygotowywał bankiet z okazji dnia Niepodległości w Pałacu Prezydenckim w Warszawie. Miał zaszczyt gotować dla Belgijskiej Pary Królewskiej podczas swojej oficjalnej wizyty w Polsce.
Absolwent warszawskiej szkoły gastronomicznej na Poznańskiej, którą ukończył jako technolog żywienia.