Odważna, kreatywna, sumienna i rzetelna, sprawnie porusza się po przepisach. Właścicielka restauracji "Drewno i Ogień" w Radomiu. Działalność restauracyjną prowadzi od 8 października 2020 r., gdzie po trzech tygodniach od otwarcia restauracji Rząd wprowadzając obostrzenia postanowił zamknąć całą branżę HoReCa. Jednak restauratorka podjęła decyzję, że zawalczy o swój biznes i ludzi, których zatrudniła.

Dnia 26 października 2020 roku napisała pierwsze pismo do premiera Mateusza Morawieckiego, a następnie do Ministerstwa Rozwoju oraz Sejmu i Senatu z prośbą o uwzględnienie podmiotów, otworzonych w 2020 roku, Tarczą Antykryzysową. O ile Senat przyjął wszystkie wnioski płynące z sektora gastronomicznego, o tyle Sejm je odrzucił.

Dnia 1 lutego 2021 roku otworzyła lokal mimo obostrzeń i zaczęła obsługiwać gości stacjonarnie. Pomimo toczących się spraw i kary finansowej mówi, że: "Nie żałuję tej decyzji i w obecnym stanie prawnym nie zamknę restauracji".

Od 2018 roku prowadzi również biuro rachunkowe. Posiada doświadczenie w pracy w bankowości na stanowiskach menedżerskich.

 

Zapraszam do kontaktu:
[email protected]
tel.: +48 513 339 871